Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Μέσι:"Σταματάω από την Εθνική!"

Η Αργεντινή ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Χιλή στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και η νέα...σφαλιάρα και απώλεια του τίτλου «λύγισε» τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δήλωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική!
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι είναι «κουρασμένος» από την προσπάθειά του να κατακτήσει ένα σημαντικό τρόπαιο με την «αλμπισελέστε», χωρίς επιτυχία.
Ο Μέσι δήλωσε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό φακό μετά τη νέα απώλεια τροπαίου: «Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι δεν μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Μας συνέβη ξανά και πάλι στα πέναλτι. Είναι ο τρίτος συνεχόμενος τελικός. Προσπαθήσαμε και δεν ήταν γραπτό να βγούμε νικητές. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να κάνουμε οποιαδήποτε ανάλυση. Στα αποδυτήρια σκέφτηκα ότι η εθνική ομάδα δεν είναι για μένα. Αυτό αισθάνομαι τώρα. Με στενοχωρεί που μου συνέβη ξανά καθώς και το γεγονός ότι αστόχησα σε εκτέλεση πέναλτι. Δεν είναι αρκετό να πηγαίνεις σε τελικούς και να μην κατακτάς το τρόπαιο.
Δεν μπορώ άλλο μετά από 4 τελικούς. Πιστεύω ότι έχω πάρει την απόφασή μου. Παίρνω την απόφαση για μένα και για πολύ κόσμο που το επιθυμεί αυτό. Πάλεψα τόσο σκληρά αλλά φεύγω χωρίς να τα έχω καταφέρει».
Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε λίγο αργότερα όμως και ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος εμφανίστηκε καθησυχαστικός τονίζοντας: «Είπα στον Λέο ότι ένα πέναλτι δεν αλλάζει τα πράγματα. Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι άλλοι παίκτες αλλά αυτό που είδα σήμερα στα αποδυτήρια δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Πιστεύω πως ο Λέο μίλησε εν θερμώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ την εθνική ομάδα χωρίς τον Μέσι. Σίγουρα θα το σκεφτεί και θα επιστρέψει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα