Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Εισήγηση υποβιβασμού για τις μισές ομάδες της Football League!

Βροχή κατηγορητηρίων έχει αποσταλεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, στις ομάδες που περιλαμβάνονται στους φακέλους που στέλνει η UEFA με τα ύποπτα ματς και τους έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ. Πρόκειται για μέχρι στιγμή 26 αγώνες όλων των κατηγοριών και όπως ειπώθηκε στο ΔΣ της Football League που έγινε στις 16/6, η πρόταση της ερευνήτριας προς το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι υποβιβασμός και πρόστιμο άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ!

Εκτός από τις περιπτώσεις των Χανίων του Πανελευσινιακού και της Ξάνθης που έχουν γίνει ήδη γνωστές, στο ΔΣ της Super League έγινε ευρεία συζήτηση από την οποία, κατά πληροφορίες, προέκυψε ότι τα ίδια κατηγορητήρια φέρεται να έχουν σταλεί και στις υπόλοιπες ομάδες, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε τους Κισσαμικό, Αναγ. Καρδίτσας, Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Λαμία, Ζάκυνθος, Απόλλων Αθηνών, ενώ ακούστηκε ότι το ίδιο έχει συμβεί και για ομάδες της Super League όπως ο Ηρακλής, ο Λεβαδειακός και ο Πανιώνιος.

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι περισσότερες ομάδες είπαν ότι δεν θέλουν να περιλαμβάνονται στα κουπόνια (!!) και να πάψει η Football League να πληρώνει τις 39.000 ευρώ ετησίως στην εταιρία Sports Radar που λειτουργεί στο όνομα της UEFA παρακολουθώντας τη στοιχηματική ροή των αγώνων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα