Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Να εμπλακεί με τον Άρη θέλει ο Νύκταρης!

Την πρόθεσή του να βοηθήσει τον Θοδωρή Καρυπίδη, αν του ζητηθεί, δήλωσε την Τετάρτη (22/6) ο Ηρακλής Νύκταρης, με ραδιοφωνική τοποθέτησή του.
Όπως είπε, είναι διατεθειμένος να συνδράμει ακόμη και οικονομικά, αν του ζητηθεί από τον κουμπάρο του, ενώ τόνισε πως είναι πεπεισμένος ότι την Παρασκευή θα κατατεθούν τα χρήματα για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.
Αναλυτικά όσα είπε στον Arena Fm:
Για τη σχέση του με τον Θοδωρή Καρυπίδη: «Ο Θοδωρής (σ.σ.: Καρυπίδης) είναι κουμπάρος μου και πρέπει να πω ότι εγώ είμαι ο λόγος που μπήκε στο ποδόσφαιρο. Αρχικά ήθελα να τον πείσω να αναλάβει τον ΟΦΗ, μετά τον Εργοτέλη, όμως τελικά ανέλαβε τη Βέροια».
Για το αν θα έχει εμπλοκή στον Άρη: «Μιλάμε καθημερινά και ξέρω τι θέλει να κάνει στον Άρη, ξέρω το πρότζεκτ που ετοιμάζει. Εάν μου ζητήσει ο Θόδωρος να είμαι μαζί του, εφόσον δεν θα είναι άλλοι από ομάδες της πρώτης κατηγορίας, θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Θα του προσφέρω ότι μου ζητήσει, εάν φυσικά κρίνω ότι τα πράγματα πάνε καλά».
Για το αν υπήρξε επαφή με τον Άρη παλαιότερα: «Η πρώτη μου επαφή με τον Άρη ήταν πριν από δύο χρόνια, είχαμε μιλήσει με την διοίκηση του Ερασιτέχνη και είχα παρακολουθήσει και αναμέτρηση της ομάδας. Στο τέλος εκνευρίστηκα με κάποια πράγματα που είδα ότι δεν πήγαιναν καλά και αποχώρησα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα