Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Μπλάζιτς:"Είμαι αθώος, δεν ήταν στημένο το Πανελευσινιακός-ΑΟΧ"

Αγανακτισμένος εμφανίστηκε μέσω δήλωσης του Σρτζιάν Μπλάζιτς σχετικά με τις κατηγορίες περί συμμετοχής στην χειραγώγηση του αγώνα Πανελευσινιακός-ΑΟΧ (3-1), ο οποίος διεξήχθη στις 21/12/2015.H τιμωρία που προβλέπεται για τον Μαυροβούνιο γκολκίπερ είναι δεκαετής αποκλεισμός, αλλά και υποβιβασμός και πρόστιμο για Ελευσίνα και ΑΟΧ!

Η δήλωση Μπλάζιτς: "Με αγανάκτηση απορρίπτω όλες τις κατηγορίες, ακόμα και στον αγώνα FC Panelefsiniakos-AO Xania, ότι έχω εμπλακεί σε οποιαδήποτε παροχή ή άλλες παράνομες δραστηριότητες. Πιστεύω ότι οι ισχυρισμοί που κατακλύζουν τα Μέσα Ενημέρωσης και της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ τις τελευταίες ημέρες είναι εν λόγω αποτέλεσμα κατ 'αποκοπήν βιαστικών παρατηρήσεων, οι οποίες καθόλου δεν βασίζονται σε γεγονότα, επιχειρήματα και την αλήθεια.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής 16 χρόνια (ενδεικτικά έχω παίξει στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Βέλγιο) και μάλιστα υπήρξα και διεθνής και όσοι τυγχάνει να με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζομαι τίμια και δίνω πάντα των καλύτερο εαυτό μου. Ουδέποτε συμμετείχα σε χειραγωγημένους αγώνες για στοιχηματικούς σκοπούς ούτε μου προτάθηκε ποτέ κάτι τέτοιο, καθώς το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προετοιμάζομαι όσο καλύτερα μπορώ ώστε να είμαι ο καλύτερος!

Ολοι γνωρίζουν τον επαγγελματισμό που με διακρίνει και την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Δεν θα διακινδύνευα ουδέποτε το όνομα και την καριέρα, που έχτισα με κόπους και θυσίες, συμμετέχοντας σε χειραγωγημένους αγώνες. Επειδή ως αθλητής που ασχολείται με το ποδόσφαιρο άνω της 20ετίας, αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες για συμμετοχή μου σε χειραγωγημένο αγώνα προκειμένου να προσποριστούν σε ομάδες ή σε τρίτους περιουσιακά οφέλη μέσω χρηματικών αποδόσεων από στοιχηματισμό και θεωρώ απαράδεκτο και κακόβουλο να εμπλέκεται το όνομά μου σε τέτοιου είδους παράνομες δραστηριότητες.

Προκειμένου να προστατεύσω το όνομα και την υπόληψή μου, θα χρησιμοποιήσω δε όλα τα νόμιμα μέσα και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Eπιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου και κατά παντός υπεύθυνου για την προσβολή που έχω υποστεί, αλλά και για τη ζημιά που προκάλεσαν στην επαγγελματικοί μου πορεία όσοι με ενέπλεξαν σε αυτήν την περιπέτεια δίχως να έχω την παραμικρή ευθύνη.

Με εκτίμηση, Σρτζιάν Μπλάζιτς".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα