Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Χατζηαποστόλου:"Η διαιτησία εξυπηρετεί συμφέροντα ομάδων"

Δέκα προτάσεις «για την επανίδρυση της ΕΠΟ» καταθέτει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας, Β. Χατζηαποστόλου,  μέσα στις οποίες αναφέρει πως η διαιτησία εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων..

Ακολουθούν οι δέκα προτάσεις του κ. Χατζηαποστόλου:

1. Διοίκηση από τους εκλεγμένους  Συμβούλους και όχι από τους υπαλλήλους της  ΕΠΟ.
2.Επαναφορά της χρηστής Διοίκησης με ίσες αποστάσεις προς όλες τις Ε.Π.Σ., χωρίς  διαχωρισμούς σε ημετέρους και μη.
3.Ενασχόληση πραγματική με τα προβλήματα  του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που  καθημερινά συρρικνώνεται ,καθώς και με τα  οικονομικά των Ε.Π.Σ.
4.Ισχυροποίηση της εμπιστοσύνης προς την  διαιτησία ,θωρακίζοντάς την με περισσή  ανεξαρτησία στη συμπεριφορά της και όχι ποδηγετώντας την όπως γίνεται σήμερα,  εξυπηρετώντας συμφέροντα συγκεκριμένων  ομάδων και προσώπων.
5.Παρέμβαση και διόρθωση του κανονιστικού  αθλητικού δικαίου που ισχύει σήμερα, την  απλούστευσή του και τη βελτίωσή του ,με  την απαλοιφή φωτογραφικών διατάξεων και  την καθιέρωση ενός σταθερού και  διαχρονικού αθλητικού πλαισίου.
6. Χρησιμοποίηση του Αυτοδιοίκητου όπως οι  επιταγές της FIFA και UEFA ορίζουν και όχι  αποσπασματικά ,όταν θίγονται τα  συμφέροντα της ΕΠΟ από παρεμβάσεις της  Πολιτείας.
7.Επανεκκίνηση των Εθνικών  μας ομάδων σε  όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα της Εθνικής  Ανδρών ,κύριας πηγής εσόδων  της  Ομοσπονδίας.
8.Συμμάζεμα των Οικονομικών της ΕΠΟ και  εξεύρεση νέων εσόδων, μέσα από την  εμπέδωση εκ νέου της εμπιστοσύνης από  τους χορηγούς προς εμάς , μέσα από την  σοβαρότητα και πληρότητα   των ενεργειών  μας.
9.Συνεργασία με την Πολιτεία ,τιμώντας και  σεβόμενοι τους διακριτούς ρόλους του  καθενός.
10.Εμπέδωση της σχέσης εμπιστοσύνης ΕΠΟ  και SUPER LEAGUE προς το συμφέρον του Ελληνικού  ποδοσφαίρου και ανατίμηση της μετοχής του  και πάλι στο χρηματιστήριο του Ελληνικού  Αθλητισμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα