Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Σαραϊδάρης ο εκλεκτός της Σούπερ Λίγκα για ΚΕΔ.

Ο πρώην διεθνής βοηθός της ομάδας του Κύρου Βασάρα, Δημήτρης Σαραϊδάρης είναι και επίσημα ο εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας στην ΚΕΔ από το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8), αφού αυτόν επέλεξε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. του διοικητικού φορέα της μεγάλης κατηγορίας. Ωστόσο, ο εκλεκτός που θα μπει για τους ορισμούς στην τριάδα της ΚΕΔ κατά το ισπανικό μοντέλο (έναν αρχιδιαιτητή ακόμα θα επιλέξει η ΕΠΟ και ο τρίτος επιδιαιτητής θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής Σούπερ Λίγκας και Ομοσπονδίας) δεν απολαμβάνει τη σύμφωνη γνώμη και των 16 ομάδων. Και αυτό διότι ο μεν Παναθηναϊκός διαφώνησε (ελέω των εξαιρετικών σχέσεων του Σαραϊδάρη με τον Βασάρα) και ψήφισε λευκό, ενώ η ΑΕΛ πρότεινε τον Τάσο Κάκο.
Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας μετά το Δ.Σ. ανέφερε τα εξής: «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 1ης και 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2016-17 θα οριστεί μετά τους αγώνες των ομάδων της Super League που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA αυτή την εβδομάδα.
2/ Εκπρόσωπος της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ επιλέχθηκε ο κ. Δημήτριος Σαραϊδάρης».
Να σημειωθεί ότι στο Δ.Σ. δεν εμφανίστηκαν οι Πανόπουλος από την Ξάνθη και Κωστούλας από τον Παναιτωλικό (οι δύο ομάδες βέβαια εκπροσωπήθηκαν). Αντίθετα, το παρών έδωσε ο Κούγιας για λογαριασμό της ΑΕΛ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα