Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Ζιμπάμπουε: O πρόεδρος διέταξε σύλληψη των αθλητών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς γιατί δεν πήραν μετάλλιο!

Την σύλληψη 31 αθλητών και αθλητριών της αποστολής της Ζιμπάμπουε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, επειδή δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο, διέταξε ο πρόεδρος της χώρας, Ρόμπερτ Μουγκάμπε.

Η κυβέρνηση διαψεύδει την εν λόγω είδηση, όμως σύμφωνα με την ιστοσελίδα pmnewsnigeria.com ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε φέρεται να ήταν ενοχλημένος με την παρουσία των αθλητών της χώρας στην διοργάνωση και φέρεται να είπε τα εξής:

"Σπαταλήσαμε τα χρήματα του κράτους σε αυτούς τους αρουραίους, που αποκαλούμε αθλητές. Αν δεν είσαι έτοιμος να θυσιάσεις τα πάντα για να κατακτήσεις έστω χάλκινα μετάλλια ή να καταλάβεις τέταρτες και πέμπτες θέσεις, όπως οι γείτονές μας στην Μποτσουάνα, τότε γιατί σπαταλάς τα χρήματά μας;

Αν χρειαζόμασταν ανθρώπους να πάνε στη Βραζιλία για να τραγουδήσουν τον εθνικό μας ύμνο και να κρατήσουν τη σημαία, τότε καλύτερα να στέλναμε μερικά ωραία κορίτσια και αγόρια από το πανεπιστήμιο για να μας εκπροσωπήσουν.

Αυτή η κατάσταση θυμίζει έναν ανίκανο άνδρα, που είναι παντρεμένος με πέντε γυναίκες: ποιο είναι το νόημα; Θα κάνω τα πάντα για να μοιραστούν το κόστος της προετοιμασίας τους και να πληρώσουν πίσω στην κυβέρνηση όλα τα χρήματα, ακόμα και αν χρειαστεί να περάσουν δέκα χρόνια. Τελικά, αποδείχθηκε πως πήραν ένα δάνειο για να κάνουν διακοπές στη Βραζιλία, οι άχρηστοι".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα