Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Λουτσέσκου: «Δεν είναι έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στην Ελλάδα»

Η Σούπερ Λίγκα δεν είναι έτοιμη να δεχτεί αλλαγές, όπως η μείωση του αριθμού των ομάδων σε 14, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο τεχνικός της Ξάνθης μίλησε την Τετάρτη (7/9) στη ρουμανική ιστοσελίδα Digisport, όπου αναφέρθηκε στην καθυστέρηση της εκκίνησης του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και σε άλλα σημαντικά θέματα.
Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ήχησε ένα δυνατό καμπανάκι. Στη μία πλευρά έχουμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι η δύναμη, και στην άλλη ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, οι οποίες θέλουν να επιβληθούν. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο θα διευθετηθεί με ισορροπημένη διαιτησία και αυτό θα παίξει ρόλο.
Τέθηκε το ζήτημα να πέσουν μερικές ομάδες και να κάνουμε ένα πρωτάθλημα με 14 ομάδες, αλλά αποφασίστηκε να συνεχίσουμε με 16 γιατί το πρωτάθλημα δεν είναι έτοιμο για μια τέτοια αλλαγή στην Ελλάδα. Η ποιότητα του πρωταθλήματος είναι καλύτερη από της Ρουμανίας, 3-4 ομάδες έκαναν καλές μεταγραφές και οι παίκτες μαζί με το όνομά τους μπορούν να φέρουν και αξία. Μπορούν να διαμαρτύρονται, αλλά όλα είναι ζήτημα σωστής νοοτροπίας.
Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσει η Ξάνθη την παραμονή της όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μετά θα δούμε και το κάνουμε βήμα βήμα.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα