Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ντουρμάζ:"Χάος στην Ελλάδα!"

Απόλυτα χαρούμενος με την απόφασή του να αφήσει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τζίμι Ντουρμάζ.
Ο Σουηδός άσος μίλησε στο fotballskanalen για το «διαζύγιο» με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και τη μεταγραφή του στην Τουλούζ και τόνισε πως έφυγε από τους Πειραιώτες καθώς επικρατεί ένα χάος στην Ελλάδα!
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Επικρατεί χάος εκεί στην Ελλάδα. Σε ό,τι μπορείς να φανταστείς. Πήρα μεταγραφή στην Τουλούζ κυρίως γι' αυτόν το λόγο. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην προπόνηση και στο ποδόσφαιρο. Έτσι είναι και όλο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει.
Η προπόνηση αλλάζει όλη την ώρα. Η οικονομία το ίδιο. Τα πάντα. Υπήρχε μεγάλη προσοχή σε άλλα πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο, συνεπώς δεν είχα καμία επιθυμία να συνεχίσω να προπονούμαι εκεί και να έχω το ίδιο κίνητρο να τα πάω καλά. Συνεπώς, όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία της Τουλούζ που εκδήλωσε ενδιαφέρον, ήταν ένα καμπανάκι για μένα. Ήξερα ότι ήταν κάτι καλό και σημαντικό για μένα.
Μάλιστα, όταν η σεζόν είχε τελειώσει, έπρεπε να περιμένουμε ένα μήνα και κάτι για να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Και όλα τα προβλήματα συνεχίστηκαν μέχρι και την προετοιμασία. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα