Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Προύντζος:"Υπουργός της χούντας ο Κοντονής, είμαι μ..ας που τους ψήφισα!"

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας ξέσπασε με αφορμή την περιπέτεια, που είναι αναγκασμένος να βιώσει εξαιτίας του παραπεμπτικού βουλεύματος για την περίφημη «Κάρτα Υγείας» και εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά και τον πρωθυπουργό.
 «Ασχολούμαι με την ΕΠΣΑ εδώ και 20 χρόνια και έχω φτάσει σε ένα σημείο με έναν Υπουργό της Χούντας, που λέγεται Κοντονής, για προσωπικούς του λόγους και για τις εκλογές της ΕΠΟ, να έχουμε μπει σε μία περιπέτεια. Η περιπέτεια αυτή είναι ότι μας έχουν βάλει κατηγορούμενος για μία ιδιωτική υπόθεση της ΕΠΟ με μία εταιρεία που είναι οικονομικού περιχεομένου. Μία συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ ΕΠΟ και μιας εταιρείας και αφορά την Κάρτα Υγείας.
Οι κατηγορίες αυτές θα πέσουν, θα ξεφτιλιστούν και κάποιοι Κοντονήδες και κάποιοι Τσίπριδες θα ντρέπονται που υπάρχουν. Είναι μια συμμορία πολιτικών που λυμαίνονται τον τόπο. Κι επειδή είμαι ένας από τους μ...κες που τους ψήφισε τον Γενάρη, ζητάω συγγνώμη. Πίστεψα ότι θα αλλάξουν κάτι αλλά αυτοί είναι απατεώνες, όλοι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα