Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Κούγιας:"Δημιούργημα της διαπλοκής του ποδοσφαίρου ο Πλατανιάς"

Την εκδοχή του για το επεισόδιο που είχε με τον πρόεδρο του Πλατανιά, Μανώλη Μαθιουλάκη, στο ΔΣ της Super League έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, χαρακτηρίζοντας την ομάδα των Χανίων "δημιούργημα της διαπλοκής".

"Επειδή σε διάφορα sites κυρίως αλλά και άλλα ΜΜΕ παραπληροφορούν εντελώς για το τι συνέβη μεταξύ εμού, του κ. Πανόπουλου, του κ. Κωστούλα και του Μαθιουλάκη δηλώνω τα εξής:

Την ώρα κατά την οποία ανέπτυσσα την άποψή μου ότι ο κ. Στράτος είναι ανεπαρκής να αναλάβει τη θέση του Προέδρου της Super League, γιατί είναι ένας υπάλληλος του Πανόπουλου, ιδιοκτήτη της Ξάνθης, πετάχτηκαν σαν να ήσαν συνεννοημένοι οι Κωστούλας και Μαθιουλάκης, συνεπικουρούμενοι από τον Πανόπουλο, για να μου ζητήσουν να ανακαλέσω το επίθετο ανεπαρκής. Οι Πανόπουλος και Κωστούλας με κόσμιο τρόπο αλλά ο Μαθιουλάκης με κραυγές που θύμιζαν απατημένη σύζυγο.

Η αντίδρασή μου ήταν με κόσμιο τρόπο να παρακαλέσω τους Πανόπουλο και Κωστούλα να μη διακόπτουν αλλά στον Μαθιουλάκη με σκληρό τρόπο του είπα ότι κακώς με διακόπτει, ειδικά αυτός ο οποίος δεν έπρεπε να είναι εκεί ούτε η ομάδα του στη Super League, ότι είναι ένα μικρό χωριό της περιοχής των Χανίων και είναι δημιούργημα της διαπλοκής του ποδοσφαίρου που έστηναν τα παιχνίδια ιστορικών ομάδων όπως η Λάρισα, με αποτέλεσμα να τις οδηγήσουν στην καταστροφή κι έτσι ομάδες σαν τον Πλατανιά, που ανέβηκε στη Super League στήνοντας παιχνίδια της Παναχαϊκής με τους Αμπάρκιoλη, Κάμπαξη και Ιωαννίδη, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι στην εγκληματική οργάνωση, θα έπρεπε αν λειτουργούσε η Αθλητική Δικαιοσύνη σήμερα να μην υπάρχουν. Αυτός συνέχισε με ουρλιαχτά να βρίζει κι εκεί διεκόπη η συνεδρίαση.

Οσων αφορά το τι συνέβη στο συμβούλιο δηλώνω κατηγορηματικά ότι όλα όσα δημοσιοποιήθηκαν προς τα έξω ήταν προτάσεις της ΑΕΛ οι οποίες υπερψηφίστηκαν".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα