Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

"Μόνο κανένα παιδάκι που δεν τρώει μπορεί να φοβίσει ο Γκιρτζίκης"!

Για τη δήλωση του υπό παραίτηση προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, κατά του ομολόγου του στην ΕΠΣ Μακεδονία και υποψηφίου στις εκλογές της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βακάλη:

"Ως τακτικός επισκέπτης της ιστοσελίδας της ΕΠΟ, διάβασα για ακόμα μια φορά , προσωπική δήλωση του έκπτωτου Προέδρου της ΕΠΟ, με την οποία καταφέρεται εναντίον του αυριανού Προέδρου της Κου Γραμμένου.

Εκτός της κατάχρησης που διαπράττεται ως προς την χρήση  της ιστοσελίδας από έναν έκπτωτο (λες και πρόκειται για προσωπική του), διαπίστωσα ότι ακόμα και σήμερα, ο έκπτωτος δεν έχει η δεν θέλει να κατανοήσει ότι είναι ...έκπτωτος. Οτι αποτελεί παρελθόν για την Ομοσπονδία και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Από αύριο, κανείς δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί μαζί του. Ούτε καν.... εγώ....

Και ας τον διαβεβαιώσουμε , ότι το μόνο που μπορεί φοβίσει, είναι κανένα παιδάκι , που δεν τρώει το φαγητό του.

Ως προς δε τις δηλώσεις του ,περί τηλεφωνημάτων στελεχών μας ,που του εξεδήλωσαν την επιθυμία να είναι υποψήφιοι της παράταξής του ( της ενωτικής ντε.... κατά τον φέροντα το δαχτυλίδι ) , ας το ψάξει καλύτερα. Ισως τα τηλεφωνήματα , γίνονται απ τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα... και του κάνουν πλάκα..( τον τρολάρουν .., για να καταλαβαίνουν και οι νεότερες γενιές). 100 plus κ έκπτωτε...!

Καλό σας ξημέρωμα! Γεμάτος αναμνήσεις , απ το σύντομο πέρασμα σας.

Νίκος Βακάλης".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα