Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Παπαϊωάννου: "Δέκα ομάδες δεν θα αντέξουν στη φετινή Β Εθνική!"

Την αντίθεσή του στην έναρξη της Football League το Σάββατο (22/10) υπό τις παρούσες συνθήκες εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, εκτιμώντας ότι δέκα ΠΑΕ δεν θα αντέξουν το οικονομικό βάρος και θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:
Για το αν θέλει να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα: «Υπάρχουν προβλήματα. Ίσως είναι το δυσκολότερο συμβούλιο τα τελευταία χρόνια. Γιατί υπάρχουν ομάδες που δεν θέλουν και άλλες ομάδες που θέλουν με ερωτηματικό. Αν ξεκινήσει χωρίς καμία χορηγία θα δούμε πολλά που άλλοι μπορούν να φανταστούν και άλλοι όχι».
Για το αν θα υπάρξουν ομάδες που μπορεί να αποχωρήσουν στη μέση της σεζόν: «Θα υπάρξουν ομάδες που θα μείνουν είτε στην αρχή είτε στη μέση της σεζόν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δέκα ομάδες δεν θα αντέξουν».
Για το αν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα: «Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν μπορεί να ξεκινήσει. Αν ενημερωθούμε στο σημερινό δ.σ. ότι κάτι άλλαξε δεν ξέρω. Υπό τις παρούσες συνθήκες υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούν να ξεκινήσουν».
Για τους λόγους που η Football League όρισε πρεμιέρα υπό τέτοιες συνθήκες: «Αυτό θα μας το πει ο πρόεδρος. Δεν μπορώ να δώσω ερμηνεία εγώ. Αν δεν ξεκαθαριστούν κάποια θέματα, δεν μπορεί να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Πρέπει να σκεφτόμαστε και τις ομάδες που είναι πιο χαμηλά από εμάς. Δεν μπορούμε αυτές να τις πετάμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα