Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Περιμένει πρόταση για να φύγει από Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Ήρθε ο καιρός ο Λιονέλ Μέσι να αποχαιρετήσει τη Μπαρτσελόνα?Τα νέα, πάντως, δεν είναι ενθαρρυντικά για τους Καταλανούς, εάν πιστέψει κανείς τη... μαδριλένικη «Marca».
Δημοσίευμα της τελευταίας ισχυρίζεται πως ο Αργεντινός απέρριψε το καλοκαίρι πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του και ενημέρωσε πως αυτή τη στιγμή θα ήθελε να το σκεφτεί πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του.
Οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι 2018 και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «μπλαουγκράνα» έχει ξεκαθαρίσει πως θα περιμένει έως τότε για το τι θα κάνει στη συνέχεια.
Ο Μέσι είναι ενοχλημένος με τη στάση που τήρησε η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι στο θέμα της καταδίκης του για φοροδιαφυγή και αυτός είναι και ο λόγος που τον κάνει να σκέφτεται τόσο έντονα για πρώτη φορά το να φύγει από την Ισπανία.
Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει πως αυτές οι διαπραγματεύσεις έγιναν τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, όταν ο παίκτης ήταν διακοπές στην Ίμπιζα. Τότε ο πατέρας του 29χρονου, ο οποίος λειτουργεί ως εκπρόσωπός του, είχε ξεκαθαρίσει πως ο γιος του είναι πιθανό να μην εξαντλήσει καν το νυν του συμβόλαιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα