Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Καραπαπάς:"Αποτυχημένος και κατεστραμμένος ο Αλαφούζος, ο Ολυμπιακός στηρίζει Τσίπρα-Βασιλειάδη!"

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook πήρε θέση ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς για διάφορα θέματα σχετικά με την υπόθεση Γιαννίκου, εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου και υπέρ Τσίπρα-Βασιλειάδη!
«Το χυδαίο “σύστημα” Αλαφούζου ξαναχτύπησε και σημάδεψε αυτή τη φορά τον Θόδωρο Γιαννίκο.
Ας πάρουν χαμπάρι FIFA και UEFA ότι ο αποτυχημένος και κατεστραμμένος σε όλα (ποδόσφαιρο, κανάλια, επιχειρήσεις) Γιάννης Αλαφούζος, είναι αυτός που οργανώνει και εκτελεί αυτές τις επιθέσεις, πότε κατά του κ. Ινφαντίνο, πότε κατά του κ. Θεοδωρίδη και τώρα κατά του κ. Γιαννίκου.
Οι συνεχόμενοι Ευρωπαϊκοί διασυρμοί και η κατρακύλα της ομάδας του τον κάνουν να επιτίθεται στις διεθνείς συνομοσπονδίες και να στοχοποιεί στελέχη τους, όπως κάνει και με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι να παρασύρει το ποδόσφαιρο στον δικό του κατήφορο και χρησιμοποιεί γι αυτό «φυτευτά» δημοσιεύματα από ξεπουλημένα μπουμπούκια της δημοσιογραφίας τα οποία αναπαράγουν οι εντός των συνόρων εργολάβοι λάσπης όπως ο Θωμαΐδης και τα γνωστά σάιτ - βόθροι.
ΥΓ.: Εμείς σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που θα σταθούμε στο πλευρό της κυβέρνησης και των κ.κ. Τσίπρα και Βασιλειάδη στην προσπάθεια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ και τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ που το λυμαίνονται. Διότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ζημιά από αυτή την κατάσταση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα