Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Πανιώνιος προς διαιτησία: «Θα προσφέρετε επιτέλους κάτι;»

Το παιχνίδι με το Λεβαδειακό ήταν ένα ακόμα που άφησε με παράπονο τον Πανιώνιο  λόγω της διαιτησίας Πουλημά. Οι Νεοσμυρνιώτες φωνάζουν δικαίως για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ενγκόγκ στο 40' από εμφανές σπρώξιμο του Μεντί και μεταξύ άλλων εξαπολύουν πυρά κατά της ΚΕΔ για την οποία βράζουν, αφού έχουν πολλά παράπονα έχοντας παίξει μόλις επτά επίσημα παιχνίδια.
Αναλυτικά: «Για πολλοστή φορά τη φετινή περίοδο, τελειώνει ένας αγώνας του Πανιωνίου με τις διαιτητικές αποφάσεις να είναι και αυτές που έχουν κρίνει το τελικό του αποτέλεσμα. Στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο διαιτητής Πουλημάς, αγνόησε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, τη στιγμή μάλιστα που ήταν μπροστά στη φάση.
Κύριοι της ΚΕΔ, περιμένουμε ακόμα τις δικές σας ενέργειες. Σεβαστείτε τον κόπο των προπονητών μας και των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και την υπεραιωνόβια ιστορία του συλλόγου μας.
Εμείς ούτε πρόκειται να σταματήσουμε να δημιουργούμε ομάδα που θα την ζηλεύει όλη η Ελλάδα, ούτε θα σταματήσουμε να προσφέρουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.
Εσείς θα προσφέρετε επιτέλους κάτι;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα