Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Παραλίγο ξύλο μεταξύ Γιαλιά-Αβραντίνη στο ΔΣ της Football League!

Χαμός έγινε στο ΔΣ της Ένωσης Β και Γ Εθνικής όπως αναφέρει το a-sports.gr,καθώς παραλίγο να πέσει ξύλο μεταξύ των εκπροσώπων Καλλιθέας και Τρικάλων, Αβραντίνη και Γιαλιά!
Όλα άρχισαν από τα λόγια του Χ.Γιαλιά:
«Κάποιες ομάδες μπορεί να έχουν πρόβλημα, μπορεί να είναι ας πούμε η Καλλιθέα…», είπε ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων και ο Αβραντίνης εξερράγη (οι πληροφορίες λένε ότι ο φάκελος της ομάδας του «Ελ Πάσο» έχει ελλείψεις και δεν αναμένεται να καταφέρει να πάρει αδειοδότηση από την ΕΕΑ).
«Αμάν πια, παράτα μας! Έχεις καταντήσει αηδία πια. Άντε γ… Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Το παίζεις ξερόλας και δεν αφήνεις να μιλήσει κανένας άλλος», φώναξε ο Αβραντίνης.
Ο Γ. Γιαλιάς τινάχθηκε από τη θέση του λέγοντας με τη σειρά του: «Τον πατέρα μου βρίζεις, άντε γ… μ…» και εν συνεχεία εν μέσω ανταλλαγής «γαλλικών» υπήρξε… συνωστισμός από την πλευρά της τζαμαρίας όπως κοιτάει κάποιος το τραπέζι των συνεδριάσεων στην Ένωση Β’ Εθνικής.
Οι διοικούντες τα Τρίκαλα «φόρτωσαν», κινήθηκαν προς τον τυπικά αντιπρόεδρο της Καλλιθέας και ακολούθησε πανδαιμόνιο με τις φωνές και τις βρισιές να ακούγονται όχι απλά στον 4ο όροφο, αλλά γενικότερα στην οδό Θεμιστοκλέους στο αριθμό 42, που εδρεύει η πρώην ΕΠΑΕ.
Έτσι, μέσα σε αυτό το θλιβερό σκηνικό, πετάχτηκαν νερά, έπεσαν σπρωξιές - ψιλές και ο αναβρασμός θύμιζε… αρένα, ώσπου οι ψυχραιμότεροι να δράσουν πυροσβεστικά, να υπάρξουν αλλαγές θέσεων στο τραπέζι των συνεδριάσεων και να ολοκληρωθεί κακήν κακώς το συμβούλιο.
Κι όμως αρχικά τίποτα δεν έδειχνε ότι θα υπήρχε τέτοια κατάληξη ειδικά ανάμεσα σε Γιαλιά και Αβραντίνη, οι οποίοι εδώ και καιρό είχαν συμμαχήσει για να φύγει από την προεδρία της διοργανώτριας της δεύτερης κατηγορίας ο Στέλιος Σφακιανάκης, όπως και το υπόλοιπο προεδρείο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα