Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

«Αν πατήσετε στο γήπεδο θα σας σκοτώσουμε»!

Για κλίμα τρομοκρατίας κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρου Παπαθανασάκη, αλλά και του υπεύθυνου Τύπο του «Γηραιού» έκανε λόγο ο δικηγόρος του συλλόγου Δημήτρης Καρπετόπουλος την Πέμπτη (8/12) ενώπιον του αθλητικού δικαστή.
Ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης προέβη σε απίστευτες καταγγελίες στο περιθώριο της απολογίας του «Ηρα» για τα επεισόδια των οπαδών του στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
«Ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από αυτούς τους ανθρώπους και του είπαν ότι αν εμφανιστεί στο γήπεδο ο Παπαθανασάκης και ο ίδιος, ο υπεύθυνος Τύπου, θα τον σκοτώσουνε. Από αυτούς τους ανθρώπους τους ίδιους, τους συγκεκριμένους φιλάθλους» ανέφερε ο δικηγόρος του «Γηραιού».
Στα αποδυτήρια του Ηρακλή, πάντως, το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό μετά το πρώτο φετινό τρίποντο. «Κάθε βαθμός προσθέτει σίγουρα ένα λιθαράκι στην ψυχολογία. Τώρα ήταν οι τρεις βαθμοί. Σημαντικό είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και την Κυριακή. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η εικόνα να είναι πολύ καλή για να δείξει η ομάδα ότι έχει μπει σε φάση ανάκαμψης» τόνισε ο προπονητής Σάββας Παντελίδης που προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές για την κυριακάτικη (11/12) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα