Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ρόβας: "Δεν μας δόθηκε πέναλτι και καθαρή αποβολή στο ματς με Ολυμπιακό"

Για τον αγώνα του Αρη με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος για τη φάση που οι "κίτρινοι" ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Καπνίδη τόνισε ότι ήταν "100% πέναλτι και καθαρή αποβολή".
Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του Αρη στον ΣΠΟΡ FM:
"Το είδε και χθες όλος ο κόσμος ότι ο Άρης ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Ο Άρης πρέπει να ανέβει, η θέση του είναι εκεί. Στη Football League υπάρχουν αρκετές ομάδες που βγάζουν κόμπλεξ απέναντί του και δεν μας αφήνουν να παίξουμε. Όλες οι ομάδες παίζουν 200% με τον Άρη. Παίζουν κλειστά, παίζουν αντιποδόσφαιρο. Στην Α' Εθνική προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν έχει καμία σχέση η Σούπερ Λίγκα με τη Football League. Ένας καλός ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βγάλει το ταλέντο του στη FL.
Τον Αρη δεν τον βοηθούν οι διαιτητές στη FL. Και όταν λέω δεν τον βοηθούν εννοώ ότι δεν τον βοηθούν να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Εγώ και όλοι στην ομάδα αυτό που θέλουμε είναι 50-50. Εναντίον του Άρη έχω δει να βγάζουν κόμπλεξ που δεν το έχω δει με καμία άλλη ομάδα. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε διαιτητές. Δεν μας βοηθάνε. Θεωρώ ότι είμαστε οι παίκτες, ο προπονητής, η διοίκηση και ο λαός του Άρη. Ο Άρης έχει το καλύτερο ρόστερ αυτή την στιγμή στη Β΄εθνική. Και όταν παίζουμε εκτός έδρας σε ένα γήπεδο που δεν είναι καλό, τότε δεν γίνεται, ένας ποδοσφαιριστής επηρεάζεται".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα