Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Χριστοβασίλης:"Απαίσιος ο Ίβιτς,δεν έπρεπε να είναι προπονητής του ΠΑΟΚ!"

Τον έντονο εκνευρισμό του προς το πρόσωπο του Βλάνταν Ίβιτς εξωτερίκευσε με δηλώσεις του ο Γιώργος Χριστοβασίλης μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ που έληξε με νίκη του δικέφαλλου του βορρά.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, λοιπόν, ενοχλήθηκε από αναφορές που έκανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μιλώντας στη Νοva με το που τελείωσε το παιχνίδι, για να πει μάλιστα ότι ο Σέρβος έβρισε τόσο τον ίδιο όσο και τον «Άγιαξ της Ηπείρου».
Επίσης, ο ισχυρός άνδρας των Ηπειρωτών χαρακτήρισε απαίσιο τον προπονητή των «ασπρόμαυρων» και κάλεσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον συμμορφώσουν.
«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, άσχετα αν εμείς είχαμε σήμερα τις ευκαιρίες. Θα παρακαλέσω την ομάδα του ΠΑΟΚ να συμμορφώσει τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος βγήκε και κατηγόρησε τον πρόεδρο πως ευθύνεται εκείνος.
Ακούσαμε τι είπε και στη συνέντευξη Τύπου. Προσπάθησα να μπω στα αποδυτήρια για να του πω γι' αυτό που είπε, πως γ.... ο ΠΑΣ και ο πρόεδρός του. Είναι απαίσιος και δεν είναι σωστό να είναι προπονητής της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ.
Τα είπε σε όλη την Ελλάδα, ας μας πει ποιος είναι ο Ίβιτς. Λυπάμαι γι' αυτή τη μεγάλη ομάδα», είπε ο Χριστοβασίλης μιλώντας στην ΕΡΤ.
Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Γ. Χριστοβασίλης δεν αρκέστηκε στις δηλώσεις, αλλά πήγε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ρίχνοντας και ορισμένα... γαλλικά στον Ίβιτς για όσα είπε ο τελευταίος για τον κακό αγωνιστικό χώρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα