Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Τέλος από τη Β' Εθνική ο Πανθρακικός!

Τα πιο κακά... μαντάτα είχαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού την Τετάρτη (25/1)!
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thrakisports.gr, ο εκτός έδρας αγώνας της ομάδας της Θράκης την περασμένη Κυριακή (22/1) ήταν και ο τελευταίος της στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από δέκα χρόνια πορείας της σε αυτές.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 18:00 κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης προπόνησης η οποία έγινε σε βαρύ κλίμα, ο γενικός αρχηγός του Πανθρακικού, Χάρης Μαυρομάτης, ενημέρωσε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ πως κατά πάσα πιθανότητα ο Πανθρακικός θα πει «αντίο» στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, πολύ πιθανό είναι να μην προλάβει καν να αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή (29/1) με τον Αχαρναϊκό στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους οπαδούς του.
Βέβαια, ο Χάρης Μαυρομάτης υπογράμμισε κατά την ομιλία του πως οι άνθρωποι της διοίκησης το παλεύουν ακόμη, ωστόσο δεν κρύφτηκε, εξηγώντας πως είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και το πιο πιθανό σενάριο είναι το τέλος του Πανθρακικού.
Έτσι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής θα αναζητήσουν ως ελεύθεροι τον νέο σταθμό της καριέρας τους, στο μικρό διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος του μήνα, όταν και ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.
Λεπτομέρειες όσον αφορά στο μέλλον της ομάδας και στην τύχη των παικτών οι οποίοι δεν θα καταφέρουν να βρούν άλλο σύλλογο και θα μείνουν ξεκρέμαστοι μεσούσης της σεζόν δεν υπάρχουν προς το παρόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα