Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Προκαλεί ο Λίλα του ΠΑΣ Γιάννενα με τις απόψεις του για το Μητροπολίτη και τη θρησκεία

Στο προσκήνιο για αρνητικό λόγο έχει βρεθεί και πάλι ο διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αντι Λίλα, με βάση ένα βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα panorama.com.al.
Σε αυτή ο μέσος του ΠΑΣ μαζί με τον συμπαίκτη του Αρμάντο Σαντίκου που αγωνίζεται στην Λουγκάνο,  συνομιλούν με έναν ιμάμη και ειρωνεύονται τους ιερωμένους και την ιεροτελεστία του αγιασμού.
Εκεί μεταξύ άλλων ο διεθνής χαφ μιλά με υποτιμητικά σχόλια για τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων ενώ χαρακτηριστικά λέει πως δεν φίλησε το χέρι κάποιου ιερωμένου αλλά «το άρπαξε και το έσφιξε», ενώ τονίζει πως κρύβεται την ώρα του αγιασμού ώστε να μην πέσει πάνω του ούτε σταγόνα.

Ο διάλογος αναλώνεται ακόμη στο ότι επί Αναστασιάδη η αποστολή πήγαινε σε μοναστήρι να προσκυνήσουν τα μέλη της κάτι που δεν ήθελε κανένας, ενώ αναφέρει ακόμη πως ένας Σενεγαλέζος συμπαίκτης του, μετά από κάποιον αγιασμό, σημάδευε με την μπάλα τον ιερωμένο που είχε μείνει να δει την προπόνηση!
Πάντως δεν φαίνεται να μιλά εναντίον της Χριστιανοσύνης ως θρησκεία, ενώ οι επίμαχοι διάλογοι φαίνεται πως έγιναν χθες, καθώς οι δύο παίκτες είναι στην αποστολή της Αλβανίας για το ματς με την Ιταλία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα