Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Κωνσταντίνου: «Αλλού χτύπησε ο Ίβιτς, από αλλού έτρεχε αίμα...»

Μετά τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη και ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε λόγο για προσποίηση από τον Βλάνταν Ίβιτς σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του από το κουτάκι μπύρας που δέχθηκε στο κεφάλι.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι αλλού χτύπησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και από αλλού αιμρραγούσε και σε ερώτηση για το αν πρόκειται για σκηνοθετημένο περιστατικό, είπε: «Είμαι σίγουρος. Ήταν προσχεδιασμένο, έγινε και μετά την αποβολή. Ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη με 10 παίκτες, δύσκολα θα παίρνανε το παιχνίδι.

Ήταν προσχεδιασμένο σχέδιο. Το κουτί ήταν ίδιο. Αν δείτε το ριπλέι, τον χτυπάει αλλού και έχει αίμα αλλού Δείτε το. Αυτό τα λέει όλα».

Και πρόσθεσε: «Πήγα στο νοσοκομείο, στα επείγοντα που ήταν ο κ. Ίβιτς. Μίλησα με τους γιατρούς, οι εξετάσεις που έκανε είναι καλές, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλώς είχε μια αμυχή στο κεφάλι του, βάλανε λίγη σκόνη να σταματήσει το αίμα, ζήτησε ο γιατρός του Ίβιτς να κάνει εισαγωγή, να παραμείνει μέσα ώστε να αποφύγει τους δημοσιογράφους. Έτσι έγινε εισαγωγή, θα μείνει μέχρι αύριο και εφόσον δεν αισθάνεται τίποτα θα αποχωρήσει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει κάτι να γίνει. Αν ο Ίβιτς ήταν ποδοσφαιριστής, να μας πει αν με αυτή την αμυχή θα συνέχιζε το παιχνίδι ή όχι;

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα, εγώ γύρισα τώρα από το νοσοκομείο, το τι είδα στο νοσοκομείο από την πλευρά του Ίβιτς με λυπεί. Δύσκολα θα κάνει καριέρα με αυτά τα πράγματα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα