Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Φεὐγει ο Γιαλιάς, αναλαμβάνει ο Μπαταγιάννης στα Τρίκαλα

Αλλάζει χέρια ο ΑΟΤ και οι ενδείξεις είναι πολλές εδώ και καιρό με τελευταία ότι ο Δημήτρης Μπαταγιάννης πλήρωσε το παράβολο για την αδειοδότηση της ομάδας. Ήρθε έτσι ο Χρήστος Γιαλιάς με τη σειρά του για να επιβεβαιώσει πως όλα έχουν γίνει νόμιμα και πως μεταβιβάσει τις μετοχές της ομάδας.
Με δήλωσή του στο goaltrikala.gr, ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών ξεκαθάρισε πως αποχωρεί στις 15 Ιουνίου και πως μέχρι τότε θα είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του.
Αναλυτικά: «Την απόφαση μου να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο την ξέρετε από τον Δεκέμβριο, το έχω σιχαθεί. Όπως και την απόφαση μου να την χαρίσω στον Μπαταγιάννη. Είναι Τρικαλινός, μου ζήτησε ο ίδιος την ομάδα και μου είπε ότι θα το παλέψει βασισμένος σε Τρικαλινούς επιχειρηματίες και φυσικά τον κόσμο. Εγώ δεν είμαι από πίσω από αυτόν.
Ήρθα στα Τρίκαλα γιατί ήξερα ότι είσαστε μια οικογένεια, άσχετα αν σε κάθε οικογένεια υπάρχουν και παιδιά χαζοβιόλικα. Όσα λεφτά έχω δώσει στον ΑΟΤ δεν τα έχουν δώσει οι προηγούμενοι πρόεδροι. Σας σεβάστηκα και σας σέβομαι.
Δεν θα δώσω την ομάδα σε «στοιχηματζήδες» και «μανατζαρέους» και να κλαίτε… δεν το κάνω. Αγκαλιάστε τον Μπαταγιάννη για να πάτε καλά και να κάνετε μια καλή πορεία.
Η μεταβίβαση θα γίνει απόλυτα νόμιμα από την εταιρία μου, την Farm Katerina στην εταιρία του Μπαταγιάννη. Εγώ δεν πουλάω, την χαρίζω, την μεταβιβάζω. Ο Μπαταγιάννης είναι φίλος μου. Είμαι οπαδός των Τρικάλων. Ακόμη και όταν ήρθα πλήρωσα 129.000 ευρώ και χάρισα αλλά 150.000 στο δήμο. Σας έχω φέρει τρεις πολυεθνικές οι οποίες προσφέρουν στα φιλόπτωχα ταμεία. Θέλω να συνεχίσω να έρχομαι για καφέ. Δεν είμαι λαμόγιο. Μέχρι 15 Ιούνη έχω τις μετοχές. Θα έρθω να τελειώνω με τους παίκτες και θα παραδώσω την ομάδα με μηδενικό χρέος.
Θα αφήσω τα γραφεία, το λεωφορείο, το υλικό. Ένα ευρώ δεν παίρνω για την ομάδα. Σε όλα έχω πετύχει, δεν έχω πετύχει να ανέβω κατηγορία… τίμια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα