Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Άρον-άρον φυγαδεύτηκε ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού στα Χανιά!

Κόκκινο πανί για τους φιλάθλους του Α.Ο. Χανιά έγινε ο Γιώργος Μελάς. H παρουσία του προέδρου του Αχαρναϊκού είναι γεγονός ότι ξάφνιασε στο γήπεδο Περιβολίων για το παιχνίδι Κυπέλλου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.
Ο πρώην επικεφαλής της διοίκησης του ΑΟΧ με το που έγινε αντιληπτός ότι βρισκόταν σε μπουθ δέχτηκε φραστική επίθεση από φιλάθλους του ΑΟΧ και μάλιστα κάποιοι κινήθηκαν προς το μέρος του με άγριες διαθέσεις.
Λόγω της έντασης που πήγε να πάρει το περιστατικό, ο Μελάς αναγκάστηκε να φύγει από το σημείο του βρισκόταν έχοντας τη βοήθεια του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός, Δημήτρη Θεοδωρογλάκη.
Ωστόσο το επεισόδιο δεν έληξε εκεί, αλλά την ώρα που κατευθυνόταν από τις σκάλες, διασχίζοντας κάθετα το χώρο των επισήμων η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, με τον Γ. Μελά να ανταποδίδει, κάνοντας χειρονομίες και ανταλλάζοντας βρισιές με τους φιλάθλους του ΑΟΧ, με συνέπεια να απειληθεί σύρραξη!
Στη συνέχεια ο πρώην παράγοντας του ΑΟΧ κατευθύνθηκε στη φυσούνα και το επεισόδιο κάπου εκεί έληξε. Παρόλα αυτά ήταν ένα 5λεπτο πολύ επεισοδιακό που ευτυχώς δεν κατέληξε σε κάτι χειρότερο…

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα