Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Απαιτεί την απόλυση του Γκώνια ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών

Από το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Τάκη Γκώνια και τον Γιάννη Κάββαλο σημαδεύτηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στα Ζωνιανά και τον Εργοτέλη.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γκώνιας είχε επεισόδιο με φίλαθλο του Ερμή και ο πρόεδρος παρενέβη. Ο προπονητής του Εργοτέλη φέρεται τότε να τον έπιασε από τον λαιμό και οι δύο άνδρες ήρθαν για λίγο στα χέρια, πριν τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι.
Ο Γκώνιας πήγε στη συνέχεια να ζητήσει συγγνώμη, η οποία, όμως, δεν έγινε δεκτή, με τον Καββάλο να ζητά την απόλυσή του, αλλιώς, όπως λέει, θα πρόκειται για ασέβεια.
Αυτό ξεκαθαρίζει και στην επίσημη τοποθέτησή του, η οποία αναφέρει:
«Το σωματείο του Ερμή Ζωνιανών και ο πρόεδρος Γιάννης Κάββαλος απαιτούν την απομάκρυνση του προπονητή Τάκη Γκώνια από το φίλο σωματείο του Εργοτέλη! Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου στο σημερινό φιλικό απέναντι στο σωματείο μας, το πρόσωπο μου και όλα τα μέλη της αποστολής μας στο Παγκρήτιο ήταν αλήτικη και κατάπτυστη! Ο Εργοτέλης είναι πολύ ιστορική ομάδα που εκπέμπει πολιτισμό και τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση ούτε στον συγκεκριμένο σύλλογο, ούτε και στο κρητικό ποδόσφαιρο! Απαιτούμε ξανά την απομάκρυνση του προπονητή Γκώνια που τον θεωρούμε αναλώσιμο! Σήμερα είναι, αύριο δεν είναι! Οι σχέσεις μας όμως με τον Εργοτέλη πρέπει να διατηρηθούν για πάντα στο πολύ καλό επίπεδο που ήταν μέχρι τώρα! Αν η διοίκηση του Εργοτέλη δεν απομακρύνει τον προπονητή Γκώνια, θα το θεωρήσουμε ασέβεια στον σύλλογο μας! Απαιτούμε για άλλη μια φορά την απομάκρυνση Γκώνια από τον ιστορικό Εργοτέλη…».

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα