Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Θύμα διάρρηξης και ο Καρσελά μετά από Οφόε, Εμενίκε, Ελαμπντελαουί!

Ακόμη ένας παίκτης του Ολυμπιακού μετά τους Ελαμπντελαουί, Οφόε και Εμενίκε έπεσε θύμα διάρρηξης. Πρόκειται για τον Μεχντί Καρσελά, ο οποίος όπως έχει ενημερώσει η ΠΑΕ δεν θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες παραβιάζοντας παράθυρο του 2ου ορόφου, εισήλθαν στην τριώροφη μεζονέτα, όπου διαμένει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, στη Βούλα και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας. Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα (11/12) το απόγευμα!
Το τρομερό στην υπόθεση του Καρσελά είναι ότι βιώνει δεύτερη φορά το σοκ της διάρρηξης στην Ελλάδα καθώς κλέφτες είχαν εισβάλλει στο σπίτι του και στις 30 Οκτωβρίου, παίρνοντας τότε ένα χρηματοκιβώτιο.
Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του μέσω των social media μία ημέρα μετά τη δεύτερη διάρρηξη στο σπίτι του Καρσελα, o Εμενίκε ξέσπασε γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «οι ξένοι παίκτες πέφτουν θύματα κλοπής σχεδόν καθημερινά στην Αθήνα και κανένας δεν νοιάζεται»!
Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα θύματα διάρρηξης στην κατοικία τους έχουν πέσει και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, όπως ο Αραούχο της ΑΕΚ. Στη μακρά λίστα προστίθεται επίσης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ενωσης, Ντέμης Νικολαϊδης και ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν παρών την ώρα της διάρρηξης αφού οι ληστές εισέβαλαν όταν κοιμόταν!
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες απόπειρα έγινε και στην οικία του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Σίλβιο Προτό.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα