Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Μασούντ όπως...Ντέμης για τη χαμένη υπερ-ευκαιρία με Ντιναμό.Ζήτησε συγγνώμη ο Ιρανός

Ήταν σα να το ξαναζούν οι οπαδοί της ΑΕΚ... Κάπως έτσι ένιωσαν αρκετοί βλέποντας το βράδυ της Πέμπτης (22/2) τον Μασούντ Σοτζέι να αστοχεί από πολύ κοντά και να χάνεται τελικά η πρόκριση στο Κίεβο με το 0-0 κόντρα στην Ντιναμό.
Τι τους θύμισε; Το προ 20ετίας ματς με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Μετά το 0-0 του «Νίκος Γκούμας» οι «κιτρινόμαυροι» πήγαιναν στη ρεβάνς για να μην ηττηθούν και να περάσουν.
Ο Χαρλτσιόβ άνοιξε το σκορ στο 53', ο Κοπιτσής με πέναλτι ισοφάρισε στο 67' και στο 90' χάθηκε η τεράστια ευκαιρία από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Γκουρένκο έδιωξε πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή. Τρία λεπτά μετά οι Ρώσοι με τον Τσουγκάινοβ έκαναν το 2-1 και πέταξαν έξω την ΑΕΚ.
Παρεμπιπτόντως, Μασούντ και Νικολαΐδης τοποθετήθηκαν μετά τον αγώνα μέσω instagram και facebook αντίστοιχα με τον δεύτερο να κάνει το ακόλουθο λιτό σχόλιο: «Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις εκτός έδρας στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ».
Ο Ιρανός είπε από την πλευρά του: «Προσπαθήσαμε σκληρά και αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας, στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου, για την ευκαιρία που μου δόθηκε να βάλω γκολ και δεν τα κατάφερα. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες και απογοητευτικές στιγμές στη ζωή μου».

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα