Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Υποβιβάστηκαν οριστικά ΑΕΛ,Τρίπολη, Σέρρες...!

Οι χτεσινές αποφάσεις του Δ.Σ της ΕΠΟ οριστικοποίησαν τον υποβιβασμό της Λάρισας, του Αστέρα και του Πανσερραϊκού...Ο λόγος? Η Football League ήταν η... κερδισμένη στη «μάχη» με την Super League για το θέμα των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας που δεν θα λάβουν αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα! Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, αποφασίστηκε να «περάσει» η θέση των εκπροσώπων της Football League σύμφωνα με την οποία μία ομάδα από τη δική τους κατηγορία θα πάρει τη θέση όποιας ομάδας της Super League δεν πάρει την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν.
Ο Πηλαδάκης πάντως επιμένει πώς έχει στοιχεία στη διάθεσή του που θα "κάψουν"κόσμο και πως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει!


Από εκεί και πέρα, το ΔΣ ασχολήθηκε και με τη σοβαρή υπόθεση των καταγγελιών για ατασθαλίες των ΠΑΕ Εθνικός και Ιωνικός σε ό,τι αφορά την έγκριση δελτίων νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών τους, καθώς και την περίπτωση του υπαλλήλου της ΕΠΟ, κ. Καραγκιόζη που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, τη στιγμή που έχει κατατεθεί αγωγή σε βάρος της Ομοσπονδίας, για παράνομη προαγωγή. Προχώρησε, μάλιστα, στη σύσταση τριμελούς Επιτροπής που θα ελέγξει όλα τα δελτία που εκδόθηκαν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα