Κυριακή 17 Απριλίου 2011

«Δεν έπρεπε να βάλει υποψηφιότητα ο Μπέος»

Για λόγους ηθικής τάξης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου δεν έπρεπε να βάλει υποψηφιότητα για εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκα στην ΕΠΟ, τόνισε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.
Ο «ισχυρός άντρας» των Περιστεριωτών, αναφέρθηκε στο θέμα των κασετών και τα στημένα παιχνίδια αλλά και για την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου, ως εκπρόσωπο της Σούπερ Λίγκα στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
«Υπήρχε θέμα ηθικής τάξης και δεν θα έπρεπε να βάλει υποψηφιότητα ο Μπέος. Δεν έπρεπε να φέρει το συμβούλιο σε δύσκολη θέση. Εκείνος είχε τη δική του εκδοχή. Θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι επιλήψιμο. Στη 1:00μμ του έγινε η δίωξη και στις 3:00μμ έβαλε υποψηφιότητα. Πρέπει να υπάρξει σεβασμός στους θεσμούς, να υπάρξει ένας κώδικας δεοντολογίας. Έχει το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά δεν θα έπρεπε να βάλει υποψηφιότητα από τη στιγμή που υπάρχει ποινική δίωξη για ποδοσφαιρικό θέμα.
Εδώ και πολλά χρόνια αισθάνομαι κορόιδο. Εγώ πληρώνω και άλλοι πρόεδροι με συστηματική παραβατική συμπεριφορά και με απλήρωτα συμβόλαια, εισπράττουν επιτυχίες. Με αυτό τον τρόπο νοθεύουν το πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα