Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Φοβάται να ρίξει τον Όφη η ΕΠΟ

Σε περίπτωση που ο φάκελος του Όφη απορριφθεί ξανά από τον Ιταλό Τραβέρσο, και η κρητική ΠΑΕ δεν αποσύρει την προσφυγή της από τα πολιτικά δικαστήρια, τότε η ΕΠΟ δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αποβάλλει τον Όφη από το πρωτάθλημα, ώστε να γίνουν κανονικά τα πλέι οφ...Όμως ο Πιλάβιος θέλει για άλλη μια φορά να "νίψει τας χείρας του"...Και να ρίξει σε άλλον την ευθύνη αν τυχόν προκύψει τέτοιο θέμα!

Η Ομοσπονδία επιθυμεί λοιπόν την παραπάνω απόφαση να την πάρει η Football League και ο Καλογιάννης. Όμως η ΕΕΠ Β’- Γ’ εθνικής διαφωνεί, καθώς ο ΟΦΗ προσέφυγε κατά πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ (της επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης) και δηλώνει αναρμόδια!

Το σχέδιο είναι πως μετά την αποβολή του ΟΦΗ, θα πρέπει να ανατραπεί η δικαστική απόφαση μέσω προσφυγής της Football League στα πολιτικά δικαστήρια, η οποία θα επικαλεστεί ότι η κρητική ΠΑΕ δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της και με την προσφυγή που έχει κάνει εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή του.

Βέβαια αυτά θα αποτελέσουν σενάριο, μόνο αν η Ουέφα πει "όχι" στον Όφη..Κανείς δεν ξέρει τί σκοπούς έχει ο Τραβέρσο..Θα επιβεβαιώσει τη φήμη ότι το εν λόγω κλιμάκιο είναι αρκετά "ελαστικό", και ο Όφη θα δικαιωθεί? Ή θα κάνει τη χάρη του Πιλάβιου και για να μην εκτεθεί η ΕΠΟ ο Όφη ούτως ή άλλως είναι χαμένος από χέρι? Ίδωμεν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα