Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο "σκιώδης πρόεδρος" Κουρίδης..

Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος Λάρισας και Πανσερραϊκού κ.Παναγόπουλος. Ο δικηγόρος μίλησε για διάφορα, για δικηγόρους που παίζουν ποδόσφαιρο αλλά και για τον νιμικό εκπρόσωπο της ΕΠΟ κ.Κουρίδη τον οποίο και χαρακτήρισε "σκιώδη" πρόεδρο!

Απόσπασμα από τις δηλώσεις Παναγόπουλου:
"Το καταστατικό της ΕΠΟ πάει στα σκουπίδια. Οι κανονισμοί μεταφράζονται και παρερμηνεύονται. Το ποδόσφαιρο τώρα παίζεται στις δικαστικές αίθουσες. Οι δικηγόροι παίζουν ποδόσφαιρο κι αυτό είναι ντροπή.
Δεν υπήρχε ποτέ τρίτος βαθμός αθλητικής δικαιοσύνης. Εισηγητής όλων των τερατουργημάτων είναι ο κύριος Κουρίδης, που έχει λόγους να παρίσταται στις δίκες, προσωπικούς και όχι νόμιμους. Τον έχουν αποκαλέσει «σκιώδη» πρόεδρο. Ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας δεν μπορεί να εμφανίζεται στα δικαστήρια κατά το δοκούν.

Εδώ που φτάσαμε η ΕΠΟ δεν έχει ηγεσία, ο πρόεδρος λείπει μόνιμα, δεν υπάρχει κανεις να πάρει πάνω του την ευθύνη. Υπάρχει γόρδιος δεσμός και χρειάζονται δραστικά μέτρα για να λυθεί.

Το πρωτάθλημα έχει νοθευθεί πριν καν αρχίσει. Ενα πρωτάθλημα που δεν στηρίζεται πουθενά, δεν υπάρχει προκήρυξη, δεν υπάρχει σύμβαση προσχώρησης ο καταστατικός χάρτης που υπογράφουν όλες οι ομάδες. Με ποιους όρους ξεκινάει; Ούτε σε τουρνουά δικηγορικού συλλόγου δεν γίνονται αυτά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα