Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Θεοδωρίδης: "Ξεφτίλα!"

Στην "Ελευθεροτυπία" μίλησε ο Πέτρος Θεοδωρίδης και ο ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού εξέφρασε την θυμηδία του για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο το αποκάλεσε ξεφτίλα!
Απόσπασμα των δηλώσεών του:

"Μη νομίζει ο κόσμος ότι κάναμε πίσω στο θέμα απόσυρσης των ασφαλιστικών μέτρων. Εμείς ζητήσαμε αναβολή για να προσθέσουμε τα νέα στοιχεία που προέκυψαν μετά τις αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας στο δικόγραφό μας.

Είναι ξεφτίλα για το ποδόσφαιρό μας ότι ξεκινήσαμε ένα πρωτάθλημα χωρίς να ξέρουμε όλες τις ομάδες, ότι δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις για ξεκάθαρα πράγματα, φοβούμενοι ίσως συνέπειες οικονομικές. Δείτε τι έκαναν οι Τούρκοι.

Φαίνεται πως κάποιοι επιμένουν να κοιτούν μόνο τα δικά τους συμφέροντα και όχι το καλό του ποδοσφαίρου. Έχει δημιουργηθεί μία ομάδα παραγόντων και ομάδων που ασχολείται μόνο με το πώς θα είναι οι ίδιοι κερδισμένοι και οι υπόλοιποι την «πληρώνουν» με διάφορους τρόπους. Δεν βλέπετε ποιοι έμειναν «από έξω» από την όλη ιστορία και την «πληρώνουν»; Αυτοί που δεν «ακούγονται» στις συνομιλίες για τα στημένα, χωρίς να λέω ότι όλοι οι άλλοι έχουν εμπλοκή. Ο Ηρακλής, η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός. Στις συνομιλίες δεν ακούγονται παράγοντες άλλων ομάδων, που λένε να πέσουν αυτοί (σ.σ. Ηρακλής); Πιο ξεκάθαρο γίνεται;
Στην υπόθεση Βόλου και Καβάλας υπάρχει κακοδικία και θα προασπίσουμε τα συμφέροντά μας.."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα