Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ξύλο στο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη...

Ξύλο και των γονέων στο ημίχρονο του αγώνα Πανιωνίου-ΠΑΟΚ 1-2 στη Ν,Εμύρνη, με τα ΜΑΤ να ρίχνουν αρκετες ψιλές σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που "δεν κάθονταν καλά"...Ο ΠΑΟΚ έβγαλε οργισμένη ανακοίνωση κατηγορώντας την αστυνομία αλλά όχι και τον Πανιώνιο για όσα έγιναν στην ανάπαυλα του αγώνα...

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. καταγγέλλει την προκλητική συμπεριφορά της ελληνικής αστυνομίας, που κατάφερε να αμαυρώσει την εικόνα ενός αγώνα, που όπως αποδείχτηκε, θα είχε ολοκληρωθεί απολύτως ομαλά, χωρίς την παρουσία της.
Όσο κι αν προσπαθούν, δεν πρόκειται να εκλάβουμε ως αυτονόητη, την παράβαση καθήκοντος και την αλόγιστη χρήση βίας.
Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης διαπιστώσαμε για πολλοστή φορά, τη σύγχυση εκείνων που υποτίθεται ότι προσέρχονται στα γήπεδα - και μάλιστα πληρώνονται αδρά από τις ΠΑΕ- για να περιφρουρούν την τάξη, ενώ με τις συμπεριφορές τους, προάγουν τη βία.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος και τους απλούς φιλάθλους της ομάδας, για τη συμπαράσταση που προσέφεραν στους φιλάθλους μας.
Μπορεί «το ευχαριστώ» προς «αντιπάλους», μετά από τέτοια γεγονότα να ακούγεται οξύμωρο, αλλά είναι απολύτως ειλικρινές, όταν οι κατ' ευφημισμόν προστάτες του πολίτη, αναλαμβάνουν ρόλο υποκινητή...»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα