Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

"Βγάλτε εκτός ενδεκάδας το Σαμαρά"!

Ο Φρανκ ΜακΓκάρβι, παλιά μεγάλη δόξα της Σέλτικ, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Γιώργου Σαμαρά, λέγοντας πως πρέεπι να μείνει εκτός ενδεκάδας..

«Για το καλό του ίδιου του Νιλ, αλλά και του συλλόγου, θα πρέπει να βγάλει εκτός ενδεκάδας τον Σαμαρά. Οι προπονητές κάποιες φορές κολλάνε με συγκεκριμένους παίκτες και κάτι ανάλογο πρέπει να συμβαίνει και τώρα. Αλλά το γεγονός ότι επιλέγει συνεχώς έναν παίκτη που δεν σκοράρει, προσθέτει τεράστια και αχρείαστη πίεση στον εαυτό του και την ομάδα.Το να σκοράρεις μία φορά κάθε 13 παιχνίδια δεν είναι καλό για κανέναν σύλλογο, πόσο μάλλον για τη Σέλτικ. Είναι ντροπή. Αυτό δεν είναι καλό ρεκόρ ούτε καν για μέσο παίκτη, όχι για επιθετικό.

Κόντρα στη Ρος Κάουντι ο Νιλ χρειάζεται παίκτες που θα παλέψουν και η μοναδική φορά που το έχει κάνει ο Σαμαράς ήταν σε ένα ντέρμπι με την Ρέιτζερς τον Ιανουάριο. Ο Σαμαράς δεν πρόκειται να αλλάξει και δεν βλέπω καμία περίπτωση βελτίωσής του. Τίποτα δεν με εκπλήσσει στο ποδόσφαιρο, αλλά όταν ο σύλλογος πρόσφερε νέο τριετές συμβόλαιο στον Σαμαρά έμεινα με ανοικτό το στόμα. Το χειρότερο για αυτόν είναι ότι έχει ικανότητες. Είναι δυνατός και γρήγορος και δεν υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μπορεί να σκοράρει περισσότερα τέρματα. Το να τον αφήσεις εκτός δεν πρέπει να είναι δύσκολη απόφαση για τον Νιλ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα