Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Σαλευρής: "Δικαιωθήκαμε"

Ανακοίνωση εξέδωσε η Καλλιθέα σχετικά με το θέμα των πλαστών ενημεροτήτων στην οποία κάνει λόγο για τη δικαίωση στον αγώνα της ομάδας....

"Πριν από 6 μήνες ο Νίκος Σαλευρής και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν έναν αγώνα που έμοιαζε χαμένος κόντρα σε κατεστημένα συμφέροντα που συντηρούσαν τις παρανομίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και όμως κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, η ομάδα της Καλλιθέας είναι υπερήφανη γιατί δικαιώθηκε για τον αγώνα της να αποκαλυφθεί και να τιμωρηθεί το σκάνδαλο με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες.

Σήμερα η ΕΠΟ με τις αποφάσεις της ουσιαστικά επανέφερε την τάξη στα πρωταθλήματα επιβάλλοντας όρους ισονομίας, χωρίς πλαστά χαρτιά και χωρίς να νοθεύεται ο υγιής ανταγωνισμός, που ήταν και ο μοναδικός σκοπός της προσπάθειας της Καλλιθέας.

Η ομάδα της Καλλιθέας δεν έχει τίποτε σε βάρος άλλων ιστορικών ομάδων, που έπεσαν θύματα πλαστογράφων, όμως ξέρει να αγωνίζεται για να επικρατήσει η ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά τη δικαίωση του αγώνα του κ. Σαλευρή, η Καλλιθέα βλέπει το μέλλον πιο αισιόδοξα"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα