Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

"Ισχυρή ένδειξη"και όχι"πλήρης απόδειξη"για το Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα!

Το θέατρο του παραλόγου που παιζόταν με τις αποφάσεις της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά στη χθεσινή Δίκη στο ΣΚΑΙ...ο Δημοσιογράφος Θάνος Μπλούνας αποκάλυψε το σκεπτικό αθώωσης του Αγροτικού Αστέρα και του Κώστα Ριαβόγλου από την επιτροπή για το "ύποπτο" παιχνίδι ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και την Καβάλα το 2009.
Τα μέλη της Επιτροπής λοιπόν Λεοντής, Βασιλόπουλος και Ανασταστάκη θεώρησαν πως δεν υπάρχει αδίκημα του στοιχήματος, επειδή, όταν διεξήχθησαν οι αγώνες, το αδίκημα αυτό δεν προβλεπόταν από τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, στον οποίο περιλήφθηκε το καλοκαίρι του 2010, ενώ τα επίμαχα ματς με την Καβάλα έγιναν το 2009!
Επίσης σύμφωνα με την επιτροπή οι εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ και του ΟΠΑΠ για τα δύο ματς με την Καβάλα αποτελούν «ισχυρή ένδειξη» και όχι «πλήρη απόδειξη»!

Ενώ το φοβερό είναι πως η ομάδα της Καβάλας για το ίδιο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα υποβιβάστηκε Δ' Εθνική, ενώ ο Αγροτικός αθωώθηκε,όταν με την ίδια λογική έπρεπε και το δικό της αδίκημα να είχε παραγραφεί!
Είναι εκπληκτικοί οι τρόποι που εφευρίσκει η δικαιοσύνη, όταν θέλει να αθωώσει κάποιον προκειμένου να το πετύχει αυτό, όπως και εκπληκτικοί οι τρόποι να καταδικαστεί κάποιος σώνει και καλά αν είναι ειλημμένη απόφαση να γίνει αυτό!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα