Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Γλυφάδα:"Μας δηλητηρίασαν στην Ζάκυνθο..!(?)"

Υποννούμενα για...ύποπτη τροφική δηλητηρίαση άφησε η Γλυφάδα κατά τον αγώνα της αθηναϊκής ομάδας στην Ζάκυνθο! Με ανακοίνωσή της η Γλυφάδα εκφράζει την απορία της πως οι παίχτες της"συμπτωματικά" έπαθαν όλοι στομαχικές διαταραχές και αδιαθεσία, πριν και μετά τον αγώνα στη Ζάκυνθο...

Η ανακοίνωση: «Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας καθώς και οι άνθρωποι από το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ΠΑΕ προσβλήθηκαν από τροφική δηλητηρίαση στη Ζάκυνθο. Το φαινόμενο έγινε αντιληπτό την ώρα άφιξης της ομάδας μας στο γήπεδο της Ζακύνθου, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές μας έδειχναν σημάδια αδιαθεσίας.
Στο ημίχρονο του παιχνιδιού Ζάκυνθος - Α.Ο. Γλυφάδας το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά εξακολουθούσε να συμβαίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να σταθούν στον πάγκο και αυτούς που αγωνίζονταν να είναι νωχελικοί και να μην αποδίδουν.
Στη συνέχεια, καθώς η αποστολή αποχώρησε από το νησί της Ζακύνθου, οι ποδοσφαιριστές μας είχαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης με πολλούς από αυτούς να ζαλίζονται, να κάνουν εμετό και να χρειάζονται τουαλέτα κατά τη διάρκεια της επιστροφής του ταξιδιού, που κράτησε 6 ώρες από την Κυλλήνη, λόγων των συνεχόμενων στάσεων του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή!
Σήμερα πολλοί ποδοσφαιριστές μας είναι κλινήρεις και δέχθηκαν ιατρική περίθαλψη, ενώ ακόμα δεν έχει συνέλθει το μεγαλύτερο μέρος της αποστολής. Το συμβάν, που μόνο τυχαίο δεν μοιάζει, ερευνάται από τον Ιατρό και Αντιπρόεδρο της ομάδας μας, κύριο Ευάγγελο Ασλανίδη, με εξετάσεις ώστε να βρεθεί από πού προήλθε το μικρόβιο. Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη ελλιπής λόγω του παραπάνω προβλήματος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα