Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Καλλονή εναντίον διαιτησίας

Η διαιτησία της Μήτση στον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών έχει εξοργίσει τους παράγοντες της Καλλονής, και η διοίκηση αποφάσισε να στείλει έγγραφη καταγγελία στην ΚΕΔ για τις αποφάσεις της Θάλειας Μήτση…
Παρατίθεται ένα απόσπασμα:
" Το ποτήρι ξεχείλισε, η υπομονή μας εξαντλήθηκε, οι αρμόδιοι πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους και να κρατήσουν την διαιτησία στο ύψος της. Το ότι δεν διαμαρτυρηθήκαμε τόσο καιρό από τις συνεχείς κακές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας μας, έγινε εσκεμμένα και δεν θέλουμε να ληφθεί ως αδυναμία μας. Χθες, η κ. Μήτση, προστατευόμενη και ευνοούμενη της Κ.Ε.Δ., και θεωρούμενη και Διαιτητής «με μέλλον», επηρέασε και διαμόρφωσε με τις αποφάσεις της, σε τέτοιο βαθμό το αποτέλεσμα που είναι αδύνατο να παραμείνει κανείς απαθής.
Σε κομβικό σημείο του παιχνιδιού «χάρισε» μια εξώφθαλμη κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων που σήμαινε αποβολή και αλλαγή των αριθμητικών ισορροπιών για αρκετό χρονικό διάστημα, και όχι μόνο αυτό , αλλά σε μια πρωτοφανή διαστρέβλωση των κανονισμών κράτησε μόνο ένα λεπτό καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος , όταν ο χρόνος διακοπής του αγώνα ήταν τουλάχιστον πέντε λεπτά! Αποκορύφωμα όλων ήταν η φάση του τρίτου γκολ της Αναγέννησης Γιαννιτσών, το οποίο ξεκινάει από καθαρή θέση off side του επιθετικού της στο 67' και ολοκληρώνεται με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που μόνο η κα Μήτση είδε αφού και οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας απορούσαν και δεν ήξεραν τι έδωσε!
Παρακαλούμε τον Πρόεδρο της ΕΠΑΕ κ. Σπύρο Καλογιάννη αλλά και τον Πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Σαρρή, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προφυλάξουν την ομάδα μας από τέτοιες Διαιτησίες, και να προστατέψουν το κύρος του Πρωταθλήματος γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα αυτά που βλέπουμε δεν περιποιούν τιμή για την κατηγορία που αγωνιζόμαστε."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα