Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέι-οφ της Β Εθνικής και εντάσεις μεταξύ προέδρων στο ΔΣ!

Ο κακός χαμός έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Β’ - Γ’ Εθνικής το μεσημέρι της Πέμπτης 5/7...
Πρώτο νέο η μη επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι-οφ λόγω ένστασης-καταγγελίας της Καλλιθέας, η οποία δεν αναμένεται όμως να έχει τύχη.
Ο πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής τα έβαλε με τον πρόεδρο του Πλατανιά Στέλιο Βαρουξάκη και οι δυο άντρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!
"Είπες στους παίχτες μου, δεν θα πάρετε άλλο βαθμό από εδώ και πέρα"», είπε ο Σαλευρής στο Βαρουξάκη, ο οποίος απάντησε σε έντονο ύφος, «εγώ μόνο σε εσένα μίλησα, εσύ με έστησες!». Ο Σαλευρής ανταπάντησε στον Βαρουξάκη λέγοντας «δεν είσαι άνδρας»,και ο Χανιώτης παράγοντας κινήθηκε απειλητικά προς τον Σαλευρή και στο τσακ δεν έπεσαν "ψιλές"μεταξύ τους λόγω παρέμβασης των ψυχραιμοτέρων..!

Το άλλο επεισόδιο το προκάλεσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τα έβαλε με τον Σπύρο Καλογιάννη πως"..δεν προστάτεψε τα πλέι-οφ, τα οποία ήταν , οι διαιτησίες απαράδεκτες, όπως και οι αθλητικοί δικαστές!"
Ο Καλογιάννης υπεραμύνθηκε πως ούτε αυτός ορίζει διαιτητές, ούτε ξέρει τους αθλητικούς δικαστές, ενώ πετάχτηκε και ο Πέτρος Θεοδωρίδης να υπερασπιστεί τον Καλογιάννη, ο οποίος και τα άκουσε επίσης από τον Κούγια, που του επιτέθηκε επί προσωπικού για μια παλιά δικαστική του καταδίκη, την οποία ο Θεοδωρίδης και αρνήθηκε!
Τελικά ο Κούγιας αποχώρησε από τη διαδικασία και τα πνεύματα ηρέμησαν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα