Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Τον υποβιβασμό του ΟΦΗ ζητάει η Καλλονή!

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Καλλονή, στην οποία και ζητάει τον υποβιβασμό του ΟΦΗ!Η ομάδα της Λέσβου αναρωτιέται πως πέρυσι σε Ολυμπιακό βόλου και Καβάλα που δεν δόθηκαν πιστοποιητικά από την ΕΕΑ, οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν, ενώ φέτος στην ίδια περίπτωση, ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ κανονικά!

Απόσπασμα από την ανακοίνωση:"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε το κόκκινο φως σε μια ομάδα της Super League με τη μη χορήγηση σε αυτή πιστοποιητικού συμμετοχής στην Α' Εθνική.

Ξεκαθαρίζουμε από την αρχή ότι δεν μας χωρίζει τίποτα με την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον περήφανο κόσμο της, που μάλιστα μεσουρανούσε για πολλά χρόνια στα σαλόνια της Α' Εθνικής με ευστράτεια, αξιοσύνη και νοικοκυροσύνη. Πέρυσι, όμως, δεν πήρε αδειοδότηση από την ΕΠΟ και παρά ταύτα αγωνίστηκε στη Super League.

Φέτος τα όργανα της Πολιτείας, η ΕΕΑ, της απαγορεύει τη συμμετοχή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θυμίζουμε ότι πέρυσι με αντίστοιχες αποφάσεις η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής σε δύο ιστορικές ομάδες της Περιφέρειας, Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, και αυτές πράγματι δεν αγωνίστηκαν σε επαγγελματικές κατηγορίες μέχρι πέρυσι.

Μετά την απόφαση τη χθεσινή της ΕΕΑ πιστεύουμε ότι επιτέλους πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να εφαρμοστεί αυτή τόσο από τη Super League όσο και από την ΕΠΟ."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα