Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Μπάγεβιτς:"Δεν μας δόθηκαν δυο πέναλτι!"

Διαμαρτύρεται ο Ατρόμητος για τα δύο πέναλτι που δεν του δόθηκαν στον αγώνα με την Νιουκάστλ στο Σεν Τζέιμς Παρκ...Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν άφησε φυσικά ασχολίαστες τις διαιτητικές φάσεις που ίσως στέρησαν από τον Ατρόμητο ένα καλύτερο αποτέλεσμα, και γιατί όχι και την πρόκριση.
Οι δηλώσεις Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο πιεστήκαμε αρκετά, αλλά δεν είχαμε τη σωστή αλληλοκάλυψη και κάναμε αρκετά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.
Προσπαθήσαμε και πιέσαμε. Κάναμε καλό παιχνίδι και πρέπει να πω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Οι παίκτες μου στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στη Νιουκάστλ και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο.
Λυπάμαι πολύ για τα παιδιά που τα έδωσαν όλα. Έγιναν δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν και θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα.
Αυτό το παιχνίδι είναι ο οδηγός μας για το μέλλον. Τώρα, πρέπει να συνεχίσουμε στη σκληρή δουλειά και να τα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα