Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο Χαραλαμπίδης ξανά ο σωτήρας της Καλαμαριάς

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του συλλόγου Αχιλλέας Χαραλαμπίδης φαίνεται πως μπαίνει και πάλι μπροστά και σώζει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς από το αδιέξοδο...Ο Χαραλαμπίδης δήλωσε πως η αγάπη του για τους Πόντιους τον έκανε να μην μπορεί να αφήσει την ομάδα στην τύχη της...
"Δεν θα μπορούσα να αφήσω να καταστραφεί αυτή η ομάδα που με τόσο κόπο και θυσίες δημιουργήθηκε. Όμως θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν ότι την ομάδα δεν μπορεί να την τρέξει ένα μόνον άνθρωπο, χρειάζεται συλλογική βοήθεια και προσπάθεια από όλους, βρίσκοντας στο άμεσος μέλλον λύσεις σε πολλά θέματα. Την Πέμπτη (30/08) υπόγραψα τα συμβόλαια των 27 ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το νέο ρόστερ της νέας χρονιάς, το Σάββατο (01/09) θα κατατεθούν από τον Γιάννη Τσαρσιταλίδη ώστε να εκδοθούν άμεσα τα δελτία από την ΕΠΟ."
Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με άτομα που μπορεί να στελεχώσουν τη διοίκηση του Απόλλωνα ή να βοηθήσουν οικονομικά με το όνομα του γνωστού ηθοποιού Χάρρυ Κλυνν να ακούγεται όλο και πιο έντονα στη Θεσσαλονίκη.. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα