Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Μώραλης:"Συγκατάβαση μέχρι 15 Σεπτέμβρη για ΑΕΚ, ΟΦΗ, καμία ενημέρωση για αύξηση των ομάδων σε 18"

Στο Novaspor FM έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Μώραλης, μιλώντας τόσο για την υπόθεση αύξησης των ομάδων σε 18 από του χρόνου, όσο και για τις ενημερότητες των προβληματικών ομάδων.
Όσον αφορά την φημολογούμενη αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, ο Μώραλης υποστήριξε πως δεν έχει έρθει καν στην Λίγκα ενημέρωση(!), ενώ για ΑΕΚ, ΌΦΗ πως θα δοθεί μια παράταση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους, όμως από εκεί και μετά οι νόμοι θα εφαρμοστούν κανονικά.

Απόσπασμα των δηλώσεών του:
«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδέποτε έχει έρθει στη Σούπερ Λίγκα να ενταχθούν οι ομάδες (Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής) ή να αλλάξει ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Αυτό που έγινε είναι ότι η Football League επικοινώνησε με την ΕΠΟ, ώστε να μπορούν να υποβιβάζονται τρεις από τη Σούπερ Λίγκα και να ανεβαίνουν πέντε από τη Football League. Σε εμάς, όμως, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για αυτό το θέμα.

Όσον αφορά τις προβληματικές ομάδες της ΣΟύπερ Λιγκας, αυτή τη στιγμή δύο ομάδες, η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ, έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα και χρειάζεται να ασχοληθούμε με τις περιπτώσεις τους. Τα μηνύματα από Πλατανιά και Κέρκυρα είναι θετικά και όλα δείχνουν ότι θα πάρουν την ενημερότητα. Από την πλευρά τους, ο Πανιώνιος και ο Άρης βρίσκουν με διάφορους δικούς τους τρόπους να πάρουν την ενημερότητα.Θέλουμε πιθανότατα σε αυτές τις δύο ομάδες να δοθεί μία παράταση για τα δελτία για να έχουν έναν ικανό αριθμό ποδοσφαιριστών που χρειάζονται για να κατεβάζουν μία αποστολή στους αγώνες. Αν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο, θα εφαρμοστούν κανονικά οι νόμοι. Πρόθεσή μας ήταν οι ομάδες που είχαν πρόβλημα να μην πέσουν κατηγορία και στη συνέχεια να μπορέσουν να ενισχυθούν με τρεις προσθήκες. Τώρα θέλουμε οι συγκεκριμένες δύο ομάδες να παίξουν κανονικά στη Σούπερ Λίγκα.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα