Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Λάρισα:"Δεν συναινούμε στην αναδιάρθρωση".

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λάρισα τονίζοντας πως η στάση της στο θέμα της αναδιάρθρωσης είναι γνωστή και πως δεν συναινεί στην αποκατάσταση των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή!Παράλληλα η ανακοίνωση ρίχνει και μια σπόντα εναντίον του Ανδρέα Πάτση...

Απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΑΕΛ:
«Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε στον τοπικό Τύπο δημοσίευμα που "μέμφεται" την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 για τη στάση της στο ζήτημα της αποκαλούμενης "αναδιάρθρωσης των κατηγοριών".
Προφανώς ο συντάκτης αγνοεί (θέλουμε να ελπίζουμε όχι εσκεμμένα) τις τοποθετήσεις (όχι μόνο στις συνεδριάσεις της Football League αλλά και δημόσια) τόσο του μεγαλομετόχου, κου Κώστα Πηλαδάκη, όσο και του προέδρου, κου Ανδρέα Λιόντου, οι οποίοι ξεκάθαρα έχουν τονίσει ότι η ΑΕΛ δεν πρόκειται να συναινέσει σε προτάσεις που δεν αποκαθιστούν την πραγματική αδικία, ούτε να αποφασίσει με βάση συμψηφιστικές λογικές ή ανταποδοτικά οφέλη.

Στην προηγούμενη Γ.Σ. της Football League, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κος Ανδρέας Λιόντος, ήταν ο μοναδικός πρόεδρος ΠΑΕ ο οποίος τοποθετήθηκε στο ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις για τις τρεις ομάδες κι ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 είναι ανένδοτη να συναινέσει στο να αρθούν οι συγκεκριμένες αποφάσεις (είναι γραμμένο στα Πρακτικά της Γ.Σ. της Football League, ενώ έχει δημοσιευθεί στον τοπικό και πανελλήνιας εμβέλειας Τύπο της 18/08/2012).
Προφανώς, ο κος Πάτσης έλειπε σε διακοπές όταν έπρεπε να τοποθετηθεί στη Γ.Σ. στις 17/8. Όσο, για τους υπόλοιπους προέδρους στους οποίους αναφέρεται το δημοσίευμα, άλλοι έλειπαν κι άλλοι δεν είχαν πάρει θέση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΟΝΤΟΣ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα