Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ηρακλής:"Τελειώστε το θέμα, κουράσατε, και ξεφτιλίζεστε!"

Να μπει επιτέλους το...νερό στο αυλάκι στο θέμα της αναδιάρθρωσης ζητάει ο Ηρακλής...Ο γηραιός με αιχμηρή ανακοίνωση βάλλει εναντίον όσων καθυστερούν το θέμα της αποκατάστασης των 3 ομάδων, και απαιτεί να βγει η απόφαση εδώ και τώρα ειδάλλως απειλεί με δημοσιοποίηση θεμάτων που αφορούν τη νόμιμη συμμετοχή πολλών ομάδων στο πρωτάθλημα!

Απόσπασμα από την ανακοίνωση:

«Επειδή τα ψέματα τελείωσαν και επειδή κάθε ΠΑΕ οφείλει να σέβεται τόσο την ιστορία της όσο και το χιλιοταλαιπωρημένο ποδόσφαιρο τονίζουμε για τελευταία φορά τα παρακάτω:
Με δεκάδες δημόσιες τοποθετήσεις τους όλοι οι αρμόδιοι εκπρόσωποι φορέων πρόσφατα ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ την περσινή αδικία σε βάρος του ΗΡΑΚΛΗ και υποδεικνύουν την ανάγκη μερικής έστω αποκατάστασης.

Παρ' όλα αυτά, σε διαδοχικές συνεδριάσεις των οργάνων τους, δεν καταλήγουν σε 1 απόφαση καθαρή-βιώσιμη και τελεσίδικη παρά συντάσσουν ανακοινώσεις-χρησμούς που αμφιβάλλουμε αν και οι ίδιοι τις κατανοούν: 1) "5-3", 2) όχι στο "5-3" αλλά ναι στο "4-2", 3) Ναι στο "4-2", αλλά μήπως είναι καλύτερο το "3-3"; Μήπως "7-7" ή "18-10".
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ! ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.
Ξεφτιλίζετε τόσο τους εαυτούς σας όσο και το δύσμοιρο ποδόσφαιρο.
Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε άλλο ΚΑΝΕΝΑΝ;

Τέλος: Αλήθεια πιστεύετε ότι θα ανεχθούμε έστω και για 1 ακόμη ημέρα να συνεχισθεί το γαϊτανάκι αυτό με επίκεντρο τον ΗΡΑΚΛΗ;
ΚΥΡΙΟΙ:ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ!
Γνωρίζετε καλά ότι ελάχιστες ΠΑΕ τηρούν τις υπάρχουσες προϋποθέσεις για συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Γνωρίζετε καλά ότι θα ελεγχθεί κάθε έγγραφο και ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ
ΥΓ.: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα