Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Χριστόπουλος:"Δεν εχω καμία σχέση με Μπέο, Τσακογιάννη, Χριστοβασίλη, αδαής ποδοσφαιρικά ο Κούγιας"

Απάντηση στις κατηγορίες του Αλέξη Κούγια έδωσε ο πρόεδρος του Πανηλειακού Σάκης Χριστόπουλος.Ο Χριστόπουλος κάνει λόγο για έναν αδαή Κούγια ποδοσφαιρικά και πως δεν εχει σχέση με γραφικότητες όπως ο πρόεδρος της Παναχαϊκής ούτε με ονόματα όπως Μπέος, Τσακογιάννης και Χριστοβασίλης.
Η ανακοίνωση του προέδρου του Πανηλειακού: «Λυπάμαι, πραγματικά που αναγκάζομαι να απαντήσω στην άκρως προσβλητική και συκοφαντική ανακοίνωση του προέδρου της Παναχαϊκής, που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της πατρινής ΠΑΕ.
Θα το κάνω μόνο και μόνο για τους ανθρώπους που αγαπούν τον Πανηλειακό και για όλους εκείνους, που σήμερα μετά τα όσα δύσκολα αντιμετώπισε η ομάδα μας, είναι κοντά μας και στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team, τη διοίκηση και τον βασικό μας μέτοχο.
Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα απαντούσα στον Κο Κούγια και στην γραφικότητα των λεγομένων του διότι κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για τη μελλοντική της άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, ανάλογα με την πλευρά του πρίσματος που θα το δει κανείς, εγώ δεν έτυχε να γνωρίζω προσωπικά πολλώ δε μάλλον δεν άνηκαν, ούτε ανήκουν στον κύκλο γνωριμιών μου οι κ.κ. Μπέος, Τσακογιάννης, Χριστοβασίλης, ο νοών νοείτω.
Κλείνοντας, λυπάμαι ως Πατρινός αν και ηγούμαι του Πανηλειακού, που η ιστορικότερη ομάδα της πόλης-γενέτειράς μου, εκπροσωπείται από έναν εξαιρετικό νομικό αλλά αδαή των ποδοσφαιρικών ηθών κύριο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα