Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Είδε"τυχαία" και Τζίγκερ, Μελισσανίδη ο Πλατινί στο δείπνο του με Μαρινάκη!

Ο Μισέλ Πλατινί, ως πρόεδρος της Ουέφα είχε συνάντηση προ ολίγων ημερών με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Ελλάδα. Εκτός από τον Σαμαρά, ο Πλατινί είχε προγραμματίσει για το μεσημέρι της Παρασκευής 21/2 και γεύμα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, όπερ και εγένετο.
Έλα όμως που κι άλλοι ήθελαν να δουν τον Πλατινί!
Ένα...πουλάκι λοιπόν σφύριξε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και στον Δημήτρη Μελισσανίδη πως ο Πλατινί θα ήταν στο Χίλτον με τον Μαρινάκη, και..όλως τυχαίως οι δύο άνδρες βρέθηκαν εκεί την ίδια ώρα! Η συνομιλία Πλατινί με Τζίγκερ και Μελισσανίδη κράτησε μόνο λόγα λεπτά, με τον μεν Τζίγκερ να εχει ξαναγνωρίσει τον Πλατινί ενώ ο δε Μελισσανίδης ήθελε καιρό τώρα να γνωρίσει τον ισχυρό άνδρα της UEFA.
Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, διόλου δεν χάρηκε με την παρουσία των παραγόντων του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο εστιατόριο, μιας και είχε σκοπό να...μονοπωλήσει τον καλεσμένο!Οι φήμες πως ο Πλατινί άκουσε και άλλα"γαλλικά" μεταξύ των Ελλήνων συνδιαιτημόνων του, δεν εχουν ακόμα επαληθευτεί..!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα