Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Καταγγελίες Μιχαλολιάκου για Μώραλη

Ο δήμος Πειραιάς σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών έβγαλε νικητή τον κ. Μώραλη με 33,5%.Στη δεύτερη θέση έρχεται ο κ. Μιχαλολιάκος με 30,9%  και οι δυο τους θα κονταροστυοηθούν στο δεύτερο γύρο.
Ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος που έρχεται δεύτερος στον Πειραιά με πρώτο τον Γιάννη Μώραλη, έκανε έκκληση στον πρωθυπουργό να προστατεύσει αυτή την εβδομάδα του δεύτερου γύρου την σωματική ακεραιότητα του ίδιου και των συνεργατών.
"Στον Πειραιά αυτές τις ημέρες δοκιμάστηκε η αντοχή της δημοκρατίας, πρόσθεσε, βιώσαμε και βιώνουμε τον πιο χυδαίο εκμαυλισμό της πολιτικής ζωής του τόπου από διανομή τροφίμων με 20αρικα μέχρι φουσκωτούς με μαύρα μπουφάν και ξυρισμένα κεφάλια που τρομοκρατούσαν τον κόσμο. Όμως δεν τους φοβόμαστε..Ο Πειραιάς αντιστάθηκε 7 στους 10 στάθηκαν απέναντι στους εισβολείς.
Επίσης, ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε ειρωνευόμενος τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, αλλά και τα πρώην στελέχη της ΝΔ Χρήστο Αγραπίδη, Ανδρέα Ανδριανόπουλο και Παναγιώτη Μελά λέγοντας πως την ώρα της κρίσης πήγαν με τα συμφέροντα.

Η απάντηση Μώραληήταν ότι: "όποιος αμφισβητεί τη νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας θα πρέπει να αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά» και απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα