Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Πολύ πιθανό να "στηθούν" ματς του Μουντιάλ

Ισχυροί φόβοι υπάρχουν στη ΦΙΦΑ πως μπορεί κάποια παιχνίδια του επερχόμενου Μουντιάλ να είναι"στημένα"!Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΦΙΦΑ, Ραλφ Μούτσκε, που στο παρελθόν ήταν πράκτορας της Ιντερπόλ, αναφέρθηκε στο θέμα δίνοντας λεπτομέρειες για το πως μπορεί να στηθεί ένα παιχνίδι:
«Δεν περιμένουμε να βρεθούν άνθρωποι που εμπλέκονται σε κάτι τέτοιο στη Βραζιλία και να επισκέπτονται διαιτητές και παίκτες, γνωρίζω όμως ότι έχουν γίνει ήδη τέτοιου είδους κινήσεις.
Δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιες ομάδες παρακολουθούμε στενά. Ούτε μπορώ να αποκαλύψω τους ομίλους που μας απασχολούν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να συμβεί κάτι τέτοιο στον όμιλο της Αγγλίας.
Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν «στησίματα» και παράνομες δραστηριότητες σε αγώνες προετοιμασίας ενόψει του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, έτσι έχουμε ήδη προβάδισμα για να προλάβουμε κάποια πράγματα.
Ανησυχώ περισσότερο για αυτές τις δυο "αγορές" (σ.σ. σύνολο τερμάτων, ασιατικό χάντικαπ). Το απλό αποτέλεσμα αγώνα είναι κάτι που μπορεί να "στηθεί" όμως είναι πολύ πιο δύσκολο αφού θα χρειαστεί να προσεγγίσεις πολλούς παίκτες. Με το ασιατικό χάντικαπ και το σύνολο τερμάτων, χρειάζεσαι τον διαιτητή και 1-2 παίκτες."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα